Läxhjälp på Distans

Stockholmsregionen

Om oss

IM är en religiöst och politiskt oberoende biståndsorganisation som grundades 1938 i Lund. Vårt mål är att bekämpa utsatthet och utanförskap. Lokalföreningen i Stockholm har flerårig erfarenhet av läxhjälp, och många duktiga läxhjälpsvolontärer som gärna ställer upp för dig. Du hittar mer information om IM i Stockholm på vår Facebooksida: https://sv-se.facebook.com/IMstockholm

Läxhjälp på distans för elever runtom i Stockholmsregionen, även för dig som går SFI

Läxhjälpen är till för dig som är grundskole- eller gymnasieelev i Stockholm, men även för dig som går på SFI.

Vi har en chatt där du kan skriva frågor. Den är alltid öppen, men du kommer inte alltid att få svar direkt. Vi gör vårt bästa för att svara så fort det går! Om du vill ha mer hjälp och vill boka ett videosamtal så kan du också skriva det här i Chatten.

Chatten är i ett program som heter Google Hangouts och du behöver ha ett Google-konto för att komma åt den. När du skaffat dig ett Google-konto, klicka på den gröna knappen här till vänster för att komma åt Chatten.

Vill du ha hjälp med en skrivuppgift eller liknande? Kontakta oss i chatten eller skicka in den genom att klicka på knappen här till vänster.

Vi kommer att vara inne i ett videosamtal här varje måndag och tisdag kl. 18-19.30, och varje onsdag kl. 16.00-17.30. Välkommen in för att ställa frågor eller få hjälp med läxan! Klicka på den gröna knappen.

Här under finns några fler videosamtal. Ni ska bara gå in i dem när en läxhjälpare har sagt åt er att göra det. Annars är det ingen där.