Läxhjälp på Distans

Göteborg

Nu är läxhjälpen igång och fungerar alla veckor utom under sportlovet vecka 7 och påsklovet vecka 14.

Om oss

IM är en svensk biståndsorganisation som grundades 1938. IM arbetar mot fattigdom och utanförskap. IM är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation. IM har gett läxhjälp på olika bibliotek i Göteborg sedan 2002. Under Corona ger vi läxhjälp digitalt.

Läxhjälp på distans för barn, ungdomar och vuxna i Göteborg

Vill du ha hjälp med dina läxor? Läxhjälpen är öppen för alla som behöver hjälp med läxor. Du kan gå i grundskolan, på gymnasiet, på SFI eller annan utbildning. Alla barn, ungdomar och vuxna är välkomna! Läs instruktionerna här under för att se hur du kan få hjälp!

Vi har en chatt där du kan SKRIVA frågor och skicka in bilder på dina uppgifter. Den är alltid öppen, men du kommer inte alltid att få svar direkt. Vi gör vårt bästa för att svara så fort det går och vi är alltid inne varje måndag - torsdag samt söndag kväll. Klicka på den gröna knappen för att komma in!

OBS! Det går inte att RINGA oss i chatten! Se istället knappen ”VIDEO".

Vi kommer att vara inne i ett videosamtal här varje måndag och onsdag kl. 18-19.30. Välkommen in för att ställa frågor eller få hjälp med läxan! Klicka på den gröna knappen.

Tänk på att denna digitala läxhjälp är helt ny för volontärer och användare! Allt kommer inte att kunna fungera perfekt från början. Låt oss hjälpas åt!

Här under finns några fler videosamtal. Ni ska bara gå in i dem när en läxhjälpare har sagt åt er att göra det. Annars får ni inget svar.