Läxhjälp på Distans

Göteborg

Om oss

IM är en svensk biståndsorganisation som grundades 1938. IM arbetar mot fattigdom och utanförskap. IM är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation. IM har gett läxhjälp på olika bibliotek i Göteborg sedan 2002. Under Corona ger vi läxhjälp digitalt.

Läxhjälp på distans för barn, ungdomar och vuxna i Göteborg

Vill du ha hjälp med dina läxor? Läxhjälpen är öppen för alla som behöver hjälp med läxor. Du kan gå i grundskolan, på gymnasiet, på SFI eller annan utbildning. Alla barn, ungdomar och vuxna är välkomna! Läs instruktionerna här under för att se hur du kan få hjälp!

Läxhjälpen startar måndagen den 28 september 2020.

Vi har en chatt där du kan SKRIVA vad du vill ha hjälp med och när du måste vara klar. Den är alltid öppen, men du kommer inte alltid att få hjälp direkt. Vi gör vårt bästa för att svara så fort det går! Tryck på den gröna knappen!

OBS! Det går inte att RINGA oss i chatten! Se istället knappen "VIDEO".

Vill du ha hjälp med en skrivuppgift eller liknande? Kontakta oss i chatten och skicka in den genom att klicka på knappen här till vänster. Vi tar kontakt med dig via din e-postaddress när vi har tittat på uppgiften!

Vi kommer att vara inne i ett videosamtal här varje måndag och onsdag kl. 18-19.30. Välkommen in för att ställa frågor eller få hjälp med läxan! Klicka på den gröna knappen.

Tänk på att denna digitala läxhjälp är helt ny för volontärer och användare! Allt kommer inte att kunna fungera perfekt från början. Låt oss hjälpas åt!

Här under finns några fler videosamtal. Ni ska bara gå in i dem när en läxhjälpare har sagt åt er att göra det. Annars får ni inget svar.